Skip to main content

Tímové aktuality

Na včerajších návštevníkov nášho webu čakalo menšie prekvapenie. Web bol v modrých farbách, s novým logom a dvoma nečakanými novinkami. Farebný dizajn nápadne pripomínal konkurenčný BOINC tím a text hovoril o zlučovaní tímov... ale keď včera bol na také blbosti vhodný deň - 1. apríl.

Vyzerá to tak, že sa nikto nenechal nachytať. Keby náhodou niekto predsa len naletel a v záchvate zlosti vystúpil z tímu, tak sa môže veselo vrátiť naspäť: žiadne spájanie tímov nebude! Kolegom z konkurenčného tímu sa ospravedlňujeme za malý žartík tak trocha aj na ich účet .

 

Robiť si prvoaprílové žartíky nebolo v našom tíme zvykom. My sme sa však rozhodli tento rok trocha rozvíriť stojaté vody nášho webu. Veľa webov väčšinou len vydáva vtipné správy, my sme však pripravili aj zmenu vzhľadu. Keďže 1. apríl je už za nami, všetko sa vrátilo do starých koľají, i prvoaprílové správy boli stiahnuté z webu. Pre tých, čo (trestuhodne!) nenavštevujú web denne, je tu pár screenshotov (kliknutím na obrázok zobrazíte plné rozlíšenie, ktoré je čitateľnejšie):

"Novinka dňa"

 

"Predchádzajúci" oznam

 

Plný text novinky

 

Plný text "staršieho" oznamu

 

 Ak niekto sledoval mapu obsahu, uvidel zaujímavé umiestnenie. "Nemocnice milosrdných sester svatého Karla Boromejského" naozaj nevyzerá ako adresa BOINC-tímu.

 

Snáď sme pobavili okrem seba aj ostatných; netreba predsa všetko brať príliš vážne. Nakoniec, 1. apríl je tradíciou na mnohých weboch, napríklad i na stránke APOD... Téma na našom fóre k tejto udalosti zostáva naďalej otvorená, takže sa môžu vyjadriť aj tí, čo to prvého nestihli...

 

---

"vedenie tímu SNT" alias Palo M. & Hefto99