Skip to main content

BOINC con september 2011

Obrázok používateľa marpes
Kategórie:

Obsah aktualizovaný 09.08.2011 - 10:10 SELČ

 

Termín 16. až 18. september 2011 je s konečnou platnosťou zrušený

z dôvodu malého záujmu.

Text na stránke ponechávam pre informáciu a prípadný záujem v budúcnosti.

 

Pozývame všetkých členov nášho tímu, ako aj členov iných tímov zapojených do výpočtov projektov združených pod platformou BOINC, a taktiež aj záujemcov a sympatizantov tejto formy podpory svetovej vedy, na jesenné ("koncoletné") stretnutie.

Termín je 16. až 18. september 2011

Je známa lokalita, termín, cena za prenájom, máme miestnu orientačnú mapu a foto chaty. Budú pridávané aj ďalšie podrobnosti, na ktorých sa dohodneme na fóre a osobne. Predovšetkým však treba vedieť počet záujemcov. Zatiaľ je voľných 12 miest. Prosím, prihláste sa na fóre tímu. !!!Záväzné prihlášky prosím do 9. 8. 2011. Najneskôr 10.8. musím majiteľovi chaty oznámiť, či sa naša akcia uskutoční, alebo môže priestory poskytnúť ďalším vážnym záujemcom, ktorých je dostatok!!! (preto taký tlak na rýchly termín záväznej objednávky)

Miesto stretnutia, chata Dolina, Rajňanská 845, Chtelnica, je asi 7 km severoseverozápadne od obce, pomerne hlboko v lesoch. Niekoľko základných informácií o obci nájdete napr. tu, alebo na oficiálnych stránkach obce, ale vygoogliť si môžete samozrejme ďaleko viac. Obec napr. leží na križovatke leteckých koridorov. Čo však nenájdete nikde inde, ale iba tu, že táto obec je mojím rodiskom.

Dnes, 29. 5., som jednal priamo s majiteľom chaty. Z dojednaného uvádzam:

  • adresa uvedená vyššie, rovnako ako poloha na Google mape nižšie, vložená do GPS vás privedie priamo k areálu. Je priložená aj miestna orientačná mapa nižšie medzi obrázkami.
  • parkovanie za bránou, vnútri areálu.
  • jednolôžkové, dvojlôžkové a štvorlôžkové (možné rozšírenie na šesť lôžok) izby s celkovou kapacitou 23-24 lôžok. Lôžkoviny povlečené, pri odchode nezvliekať - služba v réžii.
  • dve sprchy, dve umývadlá, dve WC. V spoločných priestoroch uteráky k dispozícii, ale pre vlastnú potrebu si treba uterák pribaliť k ostatným hygienickým potrebám.
  • veľká spoločenská miesnosť s kozubom (pre prípad ochladenia, kozubové drevo je  k dispozícii) + satelitná TV.
  • samozrejme, v interéri chaty je zakázané fajčenie.
  • ihrisko s asfaltovým povrchom - tenis, nohejbal, volejbal.
  • vonkajšie ohnisko - na pahrebu treba drevo nazberať v lese, v rámci čistenia.
  • kuchyňa s úplným vybavením, chladnička a mraznička, kotlík na guláš bude asi pre naše potreby malý (8 litrov - ak sa dohodneme na guláši, budeme musieť zaistiť väčší - Kto?).
  • z toho teda vyplýva, že stravovanie a pitný režim je v našej vlastnej réžii - na jedálnom lístku sa dohodneme na fóre. Pri príprave stravy sa očakáva aktívne zapojenie sa všetkých účastníkov.
  • signál mobilných operátorov v areáli nie je, ale asi 100 až 150 m po ceste do mierneho kopca je v dobrej kvalite.
  • cena za prenájom celej chaty: 289 euro + elektrina (skúsenostným odhadom majiteľa) asi 30 euro = čím nás bude viac, tým bude pobyt na jednotlivca lacnejší.
  • Príchod je možný v piatok 16. 9. od ranných hodín, uvoľnenie chaty v nedeľu 18.9. v popoludňajších hodinách.

o.o.o.

8.7. som dal reč s majiteľom miestnej Pizzerie:

  • Je možné si objednať pizzu, alebo ktorékoľvek jedlo z jedálneho lístka na objednávku. Objednané jedlo dovezie na chatu a naservíruje. Za túto službu si účtuje iba 4 euro bez ohľadu na počet pocií, čo si myslím že je zanedbateľné, ak sa dohodneme na konkrétny termín konzumácie.
  • Je možné u neho objednať sud piva Topvar 10°, Topvar 12°, ku ktorým má aj "terénnu" pípu, alebo Pilsner Urquell 12°, avšak "terénnu" pípu k tomuto typu sudov mu niekto zašantročil, teda museli by sme si ju zohnať vo vlastnej réžii. Sudy by boli zálohované, pivný obsah za cenu ako predáva vo svojej prevádzke, čo je pre plzeňské rovné jedno euro za 0,5 l.

o.o.o.

Mäso a mäsové výrobky je možné objednať v predajni miestneho poľnohospodárskeho družstva s vlastným bitúnkom.

Chlieb, pečivo apod. v miestnej pekárni.

o.o.o.

Pre turistov prikladám dva listy turistickej mapy okolia, s takými pútavými cieľmi ako Bradlo, Dobrá Voda, Katarínka, a mnohými ďalšími.

Pre všetkých sú priložené obrázky chaty, aby ste aj vy vedeli, do čoho idete. Ja to už poznám.

Javascript is required to view this map.

 

 

 

orientácia v obci

spoločenská miestnosť

spoločenská miestnosť - kozub

časť 4-lôžkovej izby

No votes yet