Skip to main content

Nutritious Rice for the World ukončený

Kategórie:

Dňa 13. apríla 2010 projekt World Community Grid vydal vyhlásenie o úspešnom ukončení projektu "Nutritious Rice for the World" - jedného z viacerých projektov bežiacich pod WCG. To znamená, že všetky jednotky BOINC boli spracované. Teraz nasleduje analýza výsledkov, ktorá potrvá asi 3 až 6 mesiacov. Ďalšie detaily sú uvedené v správe na stránke projektu (v novinke z 2. apríla 2010). 

Orbit@Home - budú nové jednotky koncom apríla?

Kategórie:
Projekt:

Podľa Pasquala Tricarica, vedúceho projektu Orbit@Home,  by nové jednotky mohli byť k dispozícii koncom apríla. Transformácia pôvodných pozorovaných dát na jednotky a ďaľšie vstupné dáta je takmer dokončená, zostáva ešte finalizovať aplikáciu. Ak pôjde všetko podľa plánu, aplikácia by mohla byť dokončená v priebehu dvoch týždňov.

Nuž, nechajme sa prekvapiť...

Tímové aktuality

Na včerajších návštevníkov nášho webu čakalo menšie prekvapenie. Web bol v modrých farbách, s novým logom a dvoma nečakanými novinkami. Farebný dizajn nápadne pripomínal konkurenčný BOINC tím a text hovoril o zlučovaní tímov... ale keď včera bol na také blbosti vhodný deň - 1. apríl.

Vyzerá to tak, že sa nikto nenechal nachytať. Keby náhodou niekto predsa len naletel a v záchvate zlosti vystúpil z tímu, tak sa môže veselo vrátiť naspäť: žiadne spájanie tímov nebude! Kolegom z konkurenčného tímu sa ospravedlňujeme za malý žartík tak trocha aj na ich účet .