Skip to main content

Čo nového, Bielikovci?

Kategórie:

Tak si frčíme ďalej. Úpravy vzhľadu zatiaľ odkladám. Sústredím sa teraz na vyčistenie vecí, upratanie.

Views ktoré som používal ako pracovné, som už vyhádzal. Ešte doplním nejaké stránky do rôznych sekcií, nech je tam toho viac. Potom vyrobím snapshot pre ukážku. Zatiaľ len na odskúšanie vizáže z hľadiska neprihláseného užívateľa - rozdelenie do sekcií, usporiadanie, kategorizácia obsahu, téma. Na fóre bol záujem, tak aspoň takúto ukážku. Neskôr urobím demo funkčnej verzie, kde bude možné skúšať aj autorstvo a redaktorské úlohy - ale to až po workshope s Heftom.

Len tak pre zaujímavosť, prepol som na chvíľu do štandardnej témy Garland a výsledok bol takýto (klik pre väčší obrázok):
image
Bleee... fakt hnusné.

Po prepnutí do aktuálne nastavenej Pixture Reloaded témy to vyzerá nasledovne (opäť sa dá kliknúť pre väčšiu verziu obrázka):
image
No nehovorím, že je to úplne super (veď na témy vôbec nie som expert), rozhodne je na čom pracovať, ale predsa len to vyzerá trocha lepšie.

Veď uvidíme, čo ostatní povedia na ten vzhľad - aj keď ten nie je veľmi podstatný, pretože kedykoľvek neskôr sa dá zmeniť na iný bez vedľajších efektov. Skôr bude zaujímavé zistiť, ako zapôsobí rozloženie komponentov na stránke...